Blog

Casal de Setmana Santa 2024

Les aventureres i aventurers, que preparin les motxilles que ja tenim programat el nostre Casal de Setmana Santa!

Quina millor manera de passar les vacances que explorant tot el que ens ofereix el mar, fent nous amics, o tornant-nos a ajuntar amb qui ja coneixen i divertint-se al màxim?

En el nostre casal, tots els participants tindran l’oportunitat de practicar emocionants activitats a l’aire lliure, com al paddlesurf, jocs d’equip a la sorra, surfskate, vòlei platja i demanarem a “Poseidon” que ens deixi gaudir d’una mica d’ones pel surf.  

El nostre equip de monitors garantirà la seguretat i l’entreteniment dels infants i joves en tot moment. A més, oferim material nou, tant neoprens de totes les talles, com taules de surf i de paddlesurf.

NOVETAT ESTRELLA!!

· Dimecres dia 27: tenim prevista una excursió per a visitar la goleta TARA.

Per si us pregunteu què és el Tara, és el veler més enginyós del món.

Al 2003 neix la iniciativa privada francesa TARA EXPEDITIONS, que actua per al medi ambient i la cerca científica, utilitzant un vaixell mític: la goleta TARA, concebuda per a navegacions extremes. En 10 anys, el veler ha recorregut més de 135.000 milles per a estudiar i comprendre l’impacte del canvi climàtic i de la crisi ecològica sobre els nostres oceans, recol·lectant una gran quantitat de valuoses informacions oceanogràfiques, que estan sent analitzades per científics de tot el món amb resultats sorprenents.

NAVEGANT PER A SALVAR EL MÓN

Tara Oceans, té l’objectiu de conscienciar al món, sobretot a les generacions més joves sobre la fragilitat i la importància de l’oceà. Duent a terme programes educatius dedicats a l’oceà que cada any arriben a 130.000 nens i nenes.

Des d’Espai de Mar, tenim molt present la importància de la conscienciació i per aquest motiu aprofitarem que passen per Barcelona i convertirem aquest esdeveniment en una excursió visitant el vaixell i fent un taller científic al Moll de la Fusta.

No perdeu l’oportunitat de fer d’aquesta Setmana Santa un record inoblidable per als més petits de la casa amb una setmana plena de diversió, aprenentatge i aventura!

INFORMACIÓ

Del 25 al 28 de març de 9 a 13h gaudirem plegats de totes aquestes activitats.

Obrim inscripcions el 19 de març al link TPVSports

El cost de la inscripció és de 67€.

Per a més informació podeu trucar-nos o enviar-nos un mail a campus_espaidemar@aeciutatvella.cat

Comparteix a les Xarxes Socials

Facebook
LinkedIn
Skype
WhatsApp
Telegram
Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *