Surf

Entrenaments de Surf

La costa catalana cada dia té mes adeptes al surf. Barcelona compta amb diverses platges urbanes, com la Barceloneta que atreuen a surfistes locals, visitants i aquells que busquen aprendre a surfejar. IEM Espai de Mar us dona la oportunitat de gaudir, aprendre i perfeccionar en el surf, a més de participar en jornades intensives d’activitats relacionades amb el surf.

Tenim cursos mensuals per a totes les edats.

CARACTERÍSTIQUES

  • Classes teòriques/pràctiques: les condicions variants del medi fan la necessitat de conèixer no només la pràctica de l’esport sinó la teòrica de com es formen les onades, entendre els programes de previsió del mar, la seguretat amb l’entrada i sortida a l’aigua, entre altres aspectes.

  • Optimitza el teu aprenentatge organitzem els grups per edats i nivells similars.

  • Adaptem la sessió a les condicions meteorològiques: les ones al Mediterrani no son tan constants en comparació amb altres llocs, per aquest motiu adaptem les classes amb les condicions que ens marca l’estat de la mar. Entrenaments de remada amb paddle, preparació física a la sorra o surfskate (utilitzem carvers, cosins germans dels skates, gràcies al seus eixos mòbils permeten arribar a simular l’efecte del SURF en l’asfalt).

OBJECTIUS dels nostres cursos
  • Aprendre a fer surf i tot el necessari per saber moure’t tu sol entre les ones de manera independent. Entendre el mar, corrents, onades, admirar i sobretot respectar-lo però també treballar les tècniques de remada, posar-te dret damunt de la taula, escalfaments i estiraments específics abans d’entrar i sortir de l’aigua, etc.

  • Respectar i comprendre la resta de surfistes i tot el nostre entorn. Practicar aquest esport amb seguretat, en el seu inici i en el seu perfeccionament.

  • Gaudir i divertir-te surfejant les teves primeres onades, d’una forma dinàmica i entretinguda.

22€ / sessió

68€* / pack 4 sessions

*Vàlid per a 60 dies després de la compra.

Pots triar una classe puntual o cursos de 1 o 2 dies a la setmana.

Totes les sessions tenen una duració de 1,5h.

932 21 49 89

Per a saber dies i horaris consulta-ho a la nostra recepció a través del correu o trucant-nos.

Tot i així, si el que voleu és realitzar aquest esport pel vostre compte, no oblideu que a les nostres instal·lacions disposem de lloguer de material perquè gaudiu d’ell.