I OPEN SURF BARCELONA

  • Inici del campionat: del 22 al 23 de març
  • Inclou: Kit participant, dinar 2 dies, avituallament.
  • Premis: Per 3 millors de cada categoria

I OPEN SURF BCN BY CLUB LLEURESPORT!

L’esdeveniment tindrà lloc tot un cap de setmana de novembre o desembre. Què vol dir això? Doncs que durant aquests dos mesos, el campionat es farà aquell cap de setmana que tinguem una previsió favorable d’onades. El dimarts anterior al campionat, des de l’organització donarem “l’alerta taronja”, avisant de que és molt probable que el següent cap de setmana es realitzi el campionat. L’endemà, el dimecres, es confirmarà si es realitza el campionat el proper cap de setmana (“alerta verda”) o si es posposa per més endavant (“alerta vermella”).

El campionat es durà a terme a la platja de la Barceloneta, utilitzant les instal•lacions esportives del centre municipal IEM Espai de Mar. Els i les participants disposaran d’una sala on deixar la taula de surf i el seu material, a part d’uns vestidors amb dutxes. A més, tindran un pica-pica durant tot el dia, el dinar inclòs per dissabte i diumenge i el “pack del surfista”, amb nombrosos regals dels nostres col•laboradors principals.

PREU

La inscripció té un preu de 30 euros, la qual inclou tot el que acabem de comentar, a més d’algunes sorpreses que anirem desvelant per les nostres xarxes socials.

A part, recordem que per participar s'ha d'estar federat. Si no ho esteu, teniu l'opció de federar-vos abonant 10 euros durant el cap de setmana i així poder participar.

open-bcn-surf-cat

RESERVA LA TEVA PLAÇA

No esperis a l'últim moment i reserva la teva plaça ara mateix.

CATEGORIES

Primer de tot, confirmar que el campionat serà de taula de surf curta (shortboard) i, dins d’aquesta modalitat, tindrem 3 categories diferents; Open, Sub-18 i Sub-14, totes elles amb categoria femenina i masculina.

  • En la competició Open femení i masculí hi haurà un total de 64 places.
  • En la competició Sub-18 femení i masculí hi haurà un total de 16 places.
  • En la competició Sub-14 femení i masculí hi haurà un total de 8 places.

MÀNIGUES

Les eliminatòries tindran una durada mínima de 20 minuts.

HORARIS

Totes les persones que participin en el campionat hauran de fer el “check-in” 1 hora abans del inici del campionat.

Les eliminatòries començaran: el divendres a les 15h i es desenvoluparan fins les 19 h de la tarda aproximadament, y dissabte de 7 h a 18 h. Dissabte farem una parada d’hora i mitja al migdia. Tot i així, hem de comentar que en funció de la previsió d’onades els horaris es podrien veure lleugerament modificats.

PREMIS

Els tres primer de cada categoria (femení i masculí d’Open, Sub-18 i Sub-14) tindran un premi que desvelarem les properes setmanes.

1º Open Surf en Barcelona
Surf en Espai de Mar
Campeonato de Surf Barcelona

COM ARRIBAR

Com hem comentat, l’esdeveniment tindrà lloc a la platja de la Barceloneta, amb la seu central a les instal•lacions d’IEM Espai de Mar

  • Bus: 36, 45, 59, 57, 157
  • Bicing