Campus d’estiu

Campus d’estiu

Ja ha arribat el moment!

Reservar plaça per als vostres fills al nostre campus!

Hola famílies,

Ja ha arribat el moment de reservar plaça per als vostres fills al nostre campus!

Aquest any, el procés d’inscripció canvia per tal de poder-vos confirmar el més aviat possible si disposeu de plaça o no ja que els últims anys no ha sigut un procés àgil. Ens hauria agradat poder-ho fer amb el nostre propi sistema informàtic, però no hem aconseguit que fos un procés senzill per a vosaltres.

Per això, utilitzarem la plataforma de l’Ajuntament per a realitzar les preinscripcions. A partir del 15 d’abril a les 8h estarà habilitada la pàgina per a reservar la reserva.

D’aquesta manera, sabreu en el moment si teniu plaça per a les setmanes que esteu interessats.

En el cas de que no quedin places disponibles en alguna de les setmanes el sistema us posarà en llista d’espera. Si es produís alguna anul·lació us avisaríem.

A partir del dilluns 17, ens posarem en contacte amb vosaltres per a enviar-vos la documentació que caldrà que ens feu arribar i indicacions per a realitzar el pagament.

Per als que vulgueu demanar ajuts econòmics, el procés s’obrirà el 17 d’abril fins el 15 de maig mitjançant un tràmit telemàtic en l’oficina virtual de l’Ajuntament que trobareu al web de la campanya de la campanya de vacances  https://www.barcelona.cat/vacances/ca/beques. Podreu consultar els requisits a la mateixa pàgina.

A diferència d’altres anys, serà necessari abonar el 10% de l’import de les setmanes que es demana beca per a que us reservem la plaça (recordeu que es poden demanar un màxim de dues setmanes). Disposareu de 10 dies des de que us confirmem la plaça per a realitzar aquest pagament. La resta de l’import, en el cas de que quedi algo pendent, es pagarà un cop surti la resolució de les beques.

Recordeu que fins que no us confirmem la plaça no podreu demanar beca. Per a tramitar-ho necessitareu l’IDALU, Com cada any, només es pot demanar ajuda en un centre; si es fan més peticions, seran denegades.

Com els darrers anys, us donem la possibilitat de comprar licra per a les activitats d’aigua per a no utilitzar les que tenim de préstec.  Si esteu interessats, necessitem que ens ho notifiqueu en el moment de la inscripció ja que la comanda s’ha de fer com a molt tard el 15 de maig per a que estiguin aquí a l’inici de les activitats. El preu serà de 15€.

 
Preus
  • Matí de 9:00 a 13:00h 79,95 €
  • Matí +dinar de 9:00 a 15:00h 123,95 €
  • Complet de 9:00 a 17:00h 148,95 €
  • Acollida de 8:00 a 9:00h 2€/dia - 8€/semana

    *Només es farà en cas de ser suficients apuntats